Σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή ο δήμος Κορινθίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα  – «Όλοι μας μπορούμε να συμβάλλουμε στο να περάσουν τα φαινόμενα χωρίς προβλήματα, στο μέτρο του δυνατού βέβαια..»

Σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Κορινθίων και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας για τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν και την περιοχή μας από το πρωί και για τις επόμενες 72 ώρες.

Ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα είναι έτοιμα να παρέμβουν για εκχιονισμούς και αποκατάσταση δικτύων όπου χρειαστεί ενώ έχει ήδη διανεμηθεί σε συνεργασία και συνεννόηση με τους  προέδρους των τοπικών κοινοτήτων αλάτι για τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Ο μηχανισμός του δήμου είναι έτοιμος να παρέμβει όπου προκύψει ανάγκη οι πολίτες ωστόσο από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην μετακινούνται εάν δεν υπάρχει ανάγκη. Άλλωστε,  τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιβάλλουν τις περιορισμένες και για συγκεκριμένους λόγους μετακινήσεις.

Όλοι μας τηρώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας μπορούμε να συμβάλλουμε στο να περάσουν τα φαινόμενα χωρίς προβλήματα, στο μέτρο του δυνατού βέβαια αφού τα καιρικά φαινόμενα μπορούν να είναι ανεξέλεγκτα.

Οι πολίτες που είτε χρειάζονται βοήθεια είτε γνωρίζουν κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη μπορούν να επικοινωνούν με τους τοπικούς προέδρους ή με το κέντρο συντονισμού πολιτικής Προστασίαςτου δήμου στο τηλέφωνο 6978991250.

Σε επιφυλακή βρίσκονται επίσης το Τμήμα Πρόνοιας, η “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  και η ΔΕΥΑΚ.» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ