Σε χαμηλά επίπεδα φαίνεται πως κινείται η παραβατικότητα στην Κορινθία εν μέσω πανδημίας

Μειωμένη εμφανίζεται η παραβατικότητα και στην Κορινθία  κατά την διάρκεια της πανδημίας.  Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί σε όλη την χώρα. Ο κορωνοϊός και η καραντίνα  κρατάει στα σπίτια τους και τους επίδοξους διαρρήκτες , κλέφτες και κακοποιούς , αφού τα περιοριστικά μέτρα είναι πολύ αυστηρά και εκτός από την Υγεία μας προστατεύουν και τις περιουσίες μας.  

  • Σύμφωνα με την τελευταία εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία, που έγινε παράλληλα με επιχειρήσεις και σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου, χθες Πέμπτη, συνελήφθησαν 6 συνολικά άτομα για παράβαση του Κ.Ο.Κ και για παράβαση του νόμου περί διαμονής στη χώρα μας. Συγκεκριμμένα ημεδαποί και 2 αλλοδαποί στην για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Να σημειώσουμε πως από όλες τις επιχειρήσεις που οργανώθηκαν  από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας έγιναν έλεγχοι σε 1.045 άτομα, καθώς και σε 705 οχήματα. Επιπλέον, συνελήφθησαν 44 άτομα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ