Σε όλους τους Δήμους της Κορινθίας η κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας – Δωρέαν εξέταση για γυναίκες άνω των 25 ετών

Η επαναλειτουργία της κινητής μονάδας του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας (ΕΙΟ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου» ξεκίνησε χθες από το Ξυλόκαστρο.

Την επαναλειτουργία της μονάδας προληπτικού ελέγχου, μετά από την διακοπή της δράσης της τον περασμένο Μάρτιο -λόγω των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού-, γνωστοποιούν με σχετική ανακοίνωσή τους, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής , ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Υγείας, γιατρός, Αγγελος Χρονάς ο οποίος είναι και μέλος του ΕΙΟ.

 Στο πλαίσιο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, πάνω από 25 χρόνων, να εξεταστούν δωρεάν και χωρίς κανένα κριτήριο με Τεστ Παπανικολάου και Ψηφιακή Μαστογραφία.

 

Θα υλοποιηθεί  σε όλους τους Δήμους του νομού μας

 

Το πρόγραμμα δράσης θα υλοποιηθεί  σε όλους τους δήμους της Κορινθίας, εξυπηρετώντας ημερησίως 25 με 30 γυναίκες και για διάστημα τουλάχιστον 60 ημερών, σύμφωνα με τις πληθυσμιακές ανάγκες του κάθε δήμου.

 

Τάσος Γκιολής: « Υψηλή κοινωνική ευαισθησία από την Αυτοδιοίκηση»

 

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, έχοντας επιδείξει υψηλή κοινωνική ευαισθησία και με την πεποίθηση πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, συνεχίζουν το πρόγραμμα  που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τ. Γκιολής,

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ