Σοκαριστικές οι περιγραφές στο δικαστήριο για την άτυχη Ιωάννα από την στιγμή που της έριξε το βιτριόλι η 36χρονη κατηγορουμένη

φωτο: ethnos.gr

Όσα ειπώθηκαν σήμερα στο δικαστήριο και έγιναν γνωστά από τα Μ.Μ.Ε που παρίστατο στην δίκη της Ιωάννας , συγκολίζουν. Συγκλονίζει και ταυτόχρονα προκαλεί ερωτηματικά και φυσικά αντιδράσεις η στάση της κατηγορουμένης η οποία άν και είχε απέναντι της την κοπέλα που κάνανε παρέα , μέχρι το τραγικό περιστατικό , σε μια τέτοια τραγική κατάσταση , δεν έδειξε μετανιωμένη .

Η δίκη που ξεκίνησε το πρωϊ διεκόπη το απόγευμα  και θα συνεχιστεί στις 5 Οκτωβρίου . Σε δηλώσεις της η άτυχη Ιωάννα έξω από το δικαστήριο έκανε δηλώσεις με τις οποίες ζήτησε από την κατηγορούμενη «να σταματήσει να παίζει θέατρο». Η Ιωάννα μάλιστα υπογράμμισε ότι «όταν η κατηγορούμενη βγει από τη φυλακή και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει».

Την ίδια στιγμή,σοκάρουν οι μαρτυρίεςγιατηνκατάσταση αυτής της κοπέλας,όταν πριν από ενάμιση χρόνο της έριξε τοβιτριόλι,όταν πήγαινε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.
H κατάθεση του πατέρα του εργοδότη της Ιωάννας συγκλονίζει. Ο ίδιος τόνισε ότι η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν μεγάλη και αν δεν είχε πάει στο φαρμακείο αμέσως η Ιωάννα και μετά οι ίδιοι να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, δεν θα είχε επιζήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ