Σοκαριστικό: Από την κόρη της και δύο επίσης ανήλικους δολοφονήθηκε η άτυχη 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα!

φωτογραφία αρχείου

Είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστική η αποκάλυψη ότι τρεις ανήλικοι , μεταξύ αυτών και η κόρη της, είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα πριν από λίγες ημέρες. Όπως διαβάζουμε , η 15χρονη κόρη του θύματος μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της ομολόγησαν τη δολοφονία, ενώ οι Αρχές αναζητούν ακόμη ένα ανήλικο που είχε συμμετοχή στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Η δολοφονία της 50χρονης έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν το θύμα κοιμόταν. Ο 17χρονος μαζί με τον συνομήλικο φίλο του έδεσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι που βρήκαν στο σπίτι και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο. Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και, αφού δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Οι δύο νέοι εντοπίστηκαν σε έλεγχο της Αστυνομίας κοντά στις Σέρρες και αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της κοπέλας που αναζητούσαν οι Αρχές.

Στην κατάθεσή της, η 15χρονη ισχυρίστηκε πως η μητέρα της τής είχε κάνει τη ζωή ανυπόφορη, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Όπως είπε, την απειλούσε πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Ωστόσο, το νέο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι οι δύο ανήλικοι φέρεται να σχεδίαζαν τη δολοφονία εδώ και ένα μήνα, όπως διαβάζουμε στο in.gr. Ο 17χρονος σύντροφος της 15χρονης, το τελευταίο διάστημα διέμενε μαζί με την ίδια και τη μητέρα της στο σπίτι τους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς πως αρχικά επιχείρησαν να τη δολοφονήσουν δίνοντάς της χάπια. Όταν αυτό δεν έπιασε, επιχείρησαν να προμηθευτούν δηλητήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν στο μαχαίρι.

Οι δύο τους σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στη Ρουμανία, όπου κατάγεται ο 17χρονος, μέσω Βουλγαρίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ