Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου  Γιώργου Καραϊβάζ  έξω από το σπίτι του

Σοκ  έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και σε όλη τη χώρα η εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ   σήμερα το μεσημέρι . Το φονικό έγινε  έξω από το σπίτι του στον Αλιμο. Σύμφωνα με τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε , οι δολοφόνοι ήταν δύο και από τον τρόπο που έδρασαν φαίνεται πως ήταν επαγγελματίες εκτελεστές.  Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν  ένας από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες με μακρά πορεία στη δημοσιογραφία και πολλές επιτυχίες.  Η δουλειά του ήταν πάντα επαγγελματική και την έκανε με συνέπεια.

Σύμφωνα με την  ίδια πηγή οι δολοφόνοι, περίμεναν τον γνωστό δημοσιογράφο  και φαίνεται ότι γνώριζαν την ώρα που επέστρεφε. Μόλις τον είδαν να πλησιάζει στην εξώπορτα, τον προσέγγισαν με τη μηχανή μικρού κυβισμού στην οποία επέβαιναν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Ο άτυχος δημοσιογράφος σωριάστηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο και πέθανε ακαριαία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην τόπο της μαφιόζικης εκτέλεσης περισυνέλλεξαν 17 κάλυκες, γεγονός που αποδεικνύει σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας την αποφασιστικότητα των δολοφόνων να μην αφήσουν καμία πιθανότητα στο θύμα τους να επιζήσει. Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.  Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ