Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι Αστυνομικός στην Γαλλία που αυτοκτόνησε, ομολόγησε ότι είχε κάνει φόνους και βιασμούς

Απίστευτο που όμως συνέβη και δεν είναι η πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά των εγκλημάτων . Ένας Αστυνομικός στην Γαλλία αυτοκόνησε, αφού πρώτα άφησε δίπλα του σημείωμα με το οποίο ομολογούσε ότι είχε διαπράξει δολοφονίες και πιθανότατα είναι ένοχος για κατά συρροή φόνους αλλά και βιασμούς παιδιών. Σε αυτόν αποδίδονται πλέον στυγερά εγκλήματα που για δεκαετίες  αναζητούσαν τη λύση τους .

Ο  δράστης , σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε, ομολόγησε στο σημείωμα αυτοκτονίας ότι ήταν ο δολοφόνος γνωστός με το όνομα Le Grêlé (ο άνδρας με τα σημάδια), τα ίχνη του οποίου είχαν εντοπιστεί σε πολλές σκηνές εγκλημάτων αλλά ουδέποτε είχε εξιχνιαστεί σε ποιον ανήκαν. Πρόκειται για εγκλήματα που είχαν συγκλονίσει το Παρίσι ανάμεσα στο 1986 και το 1994.

Μεταξύ των συγκλονιστικών εγκλημάτων που του αποδίδονται ήταν η στυγερή δολοφονία  μιας 11χρονης . Η εξαφάνιση του κοριτσιού είχε δηλωθεί όταν δεν πήγε στο σχολείο της πόλης Fontainebleau το 1986. Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε αργότερα κάτω από ένα κομμάτι παλιού χαλιού στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε. Οι Αρχές δήλωσαν ότι είχε βιαστεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί και η υπόθεση προκάλεσε σοκ σε όλη τη Γαλλία. Ο 59χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός είχε διατελέσει χωροφύλακας πριν γίνει αστυνομικός και αργότερα συνταξιοδοτήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ