Σοκ στο Ξυλόκαστρο από τον ακαριαίο θάνατο της 32χρονης Αρχιτέκτονος που έπεσε από τον 6ο όροφο της εταιρείας όπου εργαζόταν

φωτο αρχείου

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ξυλοκάστρου αλλά και σε όλη την Κορινθία ο τραγικός θάνατος της 32χρονης που καταγόταν από το Ξυλόκαστρο . Η άτυχη γυναίκα έπεσε από τον έκτο όροφο της κατασκευαστικής εταιρείας που εργαζόταν, στο Παγκράτι , βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής,  όταν η 32χρονη , όπως αναφέρει το in.gr , είπε στους συναδέλφους της ότι βγαίνει στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο. Αντί αυτού όμως, η κοπέλα, που περιγράφεται από τους συναδέλφους της ως πρόσχαρο άτομο, ικανό στη δουλειά του, έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό.

Το περίεργο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ότι η 32χρονη, φέρεται να είχε πει στους συναδέλφους της ότι θα έφευγε για τριήμερο. Μάλιστα είχε πάει στη δουλειά με ένα ταξιδιωτικό σακίδιο ώστε αμέσως μόλις σχολούσε να αναχωρούσε για το πατρικό της στο Ξυλόκαστρο. Λίγες μέρες νωρίτερα, εξάλλου, είχε επιστρέψει, ενθουσιασμένη, από ταξίδι στην Αίγυπτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ