Σπύρος Ράτης: «Έχουμε την εμπειρία για να πάρουμε το «Ράλι Ακρόπολις. Έχουμε διοργανώσει κι άλλους αγώνες αυτού του βεληνεκούς στο παρελθόν»

“Η  Ειδική Διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων αναγορεύτηκε ως η τρίτη καλύτερη Ειδική Διαδρομή ανάμεσα σε άλλες 50 παγκοσμίως»

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων διεκδικεί επάξια την διεξαγωγή του φετινού «Ράλι Ακρόπολις»  έχοντας ως άλλον διεκδικητή την Λαμία. Όπως λέει και ο  Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων  κ. Σπύρος  Ράτης στην hmerisiakorinthou.gr , «ο Δήμος μας έχει την εμπειρία για μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση .»  Έχει  επίσης τις υποδομές και μπορεί να τα καταφέρει θαυμάσια .

Ο κ. Ράτης , έχει όμως και ένα ατράνταχτο επιχείρημα. Μας είπε  :  “Διεκδικούμε την διεξαγωγή του επόμενου Ράλι Ακρόπολις. Σαν Δήμος έχουμε την εμπειρία, αφού έχουμε διοργανώσει κι άλλους αγώνες αυτού του βεληνεκούς στο παρελθόν.

Αγωνιζόμαστε μαζί με τους Δημάρχους της Κορινθίας γιατί ο αγώνας θα κάνει καλό και στους επαγγελματίες αλλά και στην ίδια την περιοχή με την προβολή που θα γίνει. Μην ξεχνάμε ότι η Ειδική Διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων αναγορεύτηκε ως η τρίτη καλύτερη Ειδική Διαδρομή ανάμεσα σε άλλες 50 παγκοσμίως”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ