Σπύρος Ράτης: «Επαγγελματίες και κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων ανησυχούν και βλέπουν να μην υπάρχει «φως» σε αυτό το αδιέξοδο που  έχει επιφέρει η πανδημία»

Για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και τα μηνύματα που παίρνει από τους επαγγελματίες της περιοχής του , εν μέσω πανδημίας και καραντίνας , μας μίλησε ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης .

Όπως μας είπε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι πάρα πολλά και αφορούν : Αγροτική οδοποιία , αντικατάσταση τροφοδοτικών αγωγών ύδρευσης, το  γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων . Επίσης γίνονται αντιπλημμυρικά έργα , ενώ όσον αφορά τον βιολογικό , οι εργασίες,  ξεκινάνε σύντομα. Επίσης γίνεται διαμόρφωση οικοδομικών τετραγώνων και αναπλάσεις σε κοινόχρηστους χώρους.

Οι επαγγελματίες ανησυχούν

«Τα μηνύματα από επαγγελματίες και κατοίκους είναι ανησυχητικά και αφορούν την οικονομική κατάσταση σε μια περιοχή που δουλεύει κατά κανόνα καλοκαιρινούς μήνες» μας είπε ο κος Ράτης , απαντώντας στη δεύτερη ερώτησή μας. Και πρόσθεσε: «Βλέπουνε να μην υπάρχει «φως» σε αυτό το αδιέξοδο που  έχει επιφέρει η πανδημία στη χώρα μας» .

«Και στην περιοχή μας υπάρχουν κρούσματα», είπε ακόμη ενώ απευθύνοντας το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες είπε: «Πρέπει να  προσέχουμε ιδίως μετά τις ανακοινώσεις  σήμερα (Τρίτη)  από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας  ότι μπαίνουμε σε νέα μέτρα. Εύχομαι να το περάσουμε γρήγορα και να την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι μαζί». 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ