Σπύρος Σταματόπουλος: “Ο δήμος Σικυωνίων δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει με κάθε τρόπο τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών”

Στη Γορτυνία και συγκεκριμένα στα Τρόπαια έφθασαν την Παρασκευή  20 Αυγούστου τρία φορτηγά με ζωοτροφές απο τον Δήμο Σικυωνίων,  για τα αιγοπρόβατα των πυρόπληκτων περιοχών.

Τις ζωοτροφές  παρέδωσε ο  δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος στον πρόεδρο της ΔΗΚΕ Γορτυνίας κ. Πάικο Αναγνωστόπουλο.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος κατά την παράδοση τόνισε ότι “η αλληλοβοήθεια και η αλληλοϋποστήριξη είναι οι δυνάμεις που κρατούν την κοινωνία όρθια σε κάθε δύσκολη στιγμή και ο δήμος Σικυωνίων δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει με κάθε τρόπο τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.”

Ο Πάικος Αναγνωστόπουλος με τη σειρά του, μεταφέροντας και το μήνυμα του δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Σικυωνίων και στο πρόσωπό του όλους τους δημότες που πρόσφεραν τη πολύτιμη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Γορτυνίας αλλά και τα ζώα  που έχουν ανάγκη αυτές τις τροφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ