Στέλιος Πέτσας στην Κόρινθο: «Θα είμαστε σύμμαχοι στα έργα του Δήμου»- Ενημέρωση για τα εμβόλια

Η κυβέρνηση σηκώνει ψηλά τα μανίκια προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.  Για αυτή την εκστρατεία εμβολιασμού και για άλλα θέματα, όπως θέματα ανάπτυξης και χρηματοδότησης συζήτησαν σήμερα το πρωϊ  ο  αναπληρωτής Υπουργός εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία και άλλων προσώπων.

Ο Υπουργός είπε ότι πρέπει να καταπολεμηθεί η αναβλητικότητα και να πειστούν όλοι να κάνουν το εμβόλιο. Παρόντες στη σύσκεψη ήταν και ο Πρόεδρος του νοσοκομείου Κορίνθου, κ. Καρπούζης,   ο Βουλευτής Κ. Κόλλιας, ο ιατρικός και φαρμακευτικός σύλλογος, το  Επιμελητήριο και ο Εμπορικός σύλλογος κ.α

Τη συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο Δήμαρχος, κ. Νανόπουλος:

« Είμαστε υπέρ των εμβολιασμών και θέλουμε να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Έχουμε χώρους για να γίνονται τεστ και έχουμε στείλει και κινητές μονάδες στις κοινότητες.  Ο Δήμος θα βοηθήσει στην ενημέρωση των πολιτών.

Ο εμβολιασμός κατ’ οίκον γι αυτούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν θα γίνει μέσω του Βοήθεια στο Σπίτι  και τους εθελοντές ιατρούς.

Επίσης συζητήσαμε και για τα αναπτυξιακά θέματα του Δήμου μας και θέλω να ευχαριστήσω για την υποστήριξη του  Υπουργού για την υλοποίηση των αναπτυξιακών σχεδίων μας.»

Ο κ. Πέτσας είπε ότι γίνονται προσπάθειες να επιταχυνθεί το ήδη επιτυχημένο πρόγραμμα των εμβολιασμών. Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με αφίσες, επισκέψεις και συζητήσεις των ειδικών ώστε να διαλυθούν τα όποια «νέφη»  αμφιβολίας, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Το 90%  των ανθρώπων που νοσηλεύονται ή πεθαίνουν είναι ανεμβολίαστοι δυστυχώς.  Πρέπει να σταματήσουμε την αναβλητικότητα και να «χτίσουμε το τείχος ανοσίας».

Το άλλο θέμα είναι τα αναπτυξιακά σχέδια. Είμαστε αρωγοί όπως για τις δράσεις «Ελλάδα 1821».  Επίσης υπάρχει το θέμα του μουσικού διαδημοτικού σχολείου που θα ενταχθεί σύντομα.

Το άλλο σκέλος είναι η έκτακτη χρηματοδότηση για δημοτικά τέλη και οφειλές των πολιτών. Θα δώσουμε άλλα 50 εκατομμύρια για χρήματα που αντιστοιχούν μετά τον Μάρτιο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και θα είμαστε σύμμαχοι στα έργα του Δήμου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ