Σταθεροποιημένη η κατάσταση με την πανδημία στην Κορινθία αλλά δεν επιτρέπεται εφησυχασμός

Σε τηλεσύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, μετείχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και οι ομόλογοί του από την υπόλοιπη χώρα,  χθες το μεσημέρι.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης, η οποία διήρκεσε περί τις δύο ώρες, έγινε ενημέρωση των Περιφερειαρχών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας της covid-19 στην Ελλάδα και γνωστοποιήθηκαν οι πολιτικές που θα ακολουθηθούν για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας Υγείας, ενώ διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση καλυτερεύει, έστω και με αργούς ρυθμούς.
Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, γνωστοποιήθηκε ότι σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κυρίως στις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Λακωνίας, η εικόνα της Αρκαδίας βελτιώνεται, ενώ τα πράγματα στην Κορινθία και την Αργολίδα, αν και σταθεροποιημένα, δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.
Συμπερασματικά, εκεί που συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες, αλλά και ο Π.Νίκας το τόνισε κατά την εισήγησή του, η μοναδική ελπίδα για την ασφαλή επόμενη μέρα είναι ο εμβολιασμός του πληθυσμού. Θα πρέπει, επομένως, να υπάρξει μια γενική κινητοποίηση από όλες τις πλευρές για το κρίσιμο ζήτημα του εμβολιασμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ