Στα χέρια του Στέλιου Πέτσα οι προτάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” -Μετά το Πάσχα οι επίσημες ανακοινώσεις

 Στα χέρια του Στέλιου Πέτσα βρίσκονται από χθες οι  προτάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” . Ο φάκελος παραδόθηκε από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών , όπως είχε προγραμματιστεί.Ο κος Νίκας δήλωσε πως με τον αναπληρωτή Υπουργό  είχε μια «απολύτως επιτυχή συνάντηση».

Οι προτάσεις , στις οποίες περιλαμβάνονται και έργα της Κορινθίας, ανέρχονται στο ύψος των 20.012.684,40 ευρώ και « είναι απολύτως τεκμηριωμένες, κατά τις απαιτήσεις του εν λόγω προγράμματος.», όπως αναφέρει η Περιφέρεια. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά το Πάσχα, η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών θα επισκεφθεί την Τρίπολη, όπου θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για εντάξεις συγκεκριμένων έργων από τις προτάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των δήμων της.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσα στις προσεχείς ημέρες, θα υποβάλει και συμπληρωματική πρόταση για ένταξη έργων στο πιο πάνω πρόγραμμα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ