Στηρίζονται οι πυρόπληκτοι της Κορινθίας  – Χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια

Όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές της 22ας Ιουλίου 2020 στο νομό μας θα στηριχθούν , μετά από Υπουργικές αποφάσεις που καθορίζουν τις ενέργειες που αφορούν στην στήριξη των πυρόπληκτων κατοίκων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Οι εν λόγω αποφάσεις αφορούν, αφ’ ενός στην οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια από τις φετινές και περυσινές πυρκαγιές και αφ’ ετέρου στην επιδότηση της προσωρινής στέγασης κατοίκων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των περασμένων Ιουλίου και Αυγούστου.

Περιλαμβάνουν την οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια από τις πυρκαγιές α) της 22ας Ιουλίου 2020 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και β) της 9ης Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης την οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια από την πυρκαγιά της 20ης Μαΐου 2021 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ