Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό της καθαρίστριας – Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο

Ο δράστης με την κουκούλα, οδηγείται , συνοδεία αστυνομικού στη δικαιοσύνη.

Τον δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του πήρε ο Βούλγαρος που κατηγορείται ότι βίασε επανειλημένα και χτύπησε βάναυσα μια 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα , κρατώντας την επί ώρε όμηρη μέσα στο διαμέρισμά του . Η προφυλάκιση αποφασίσθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα .

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του στον ανακριτή σήμερα ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι άρπαξε την 50χρονη και ότι την έκλεισε στο σπίτι και την βίαζε επί ώρες.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα, όπως μετέδωσε νωρίτερα το Mega και ανάρτησε το in.gr , ο κατηγορούμενος άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον βάλουν σε μια γωνία για να ηρεμήσει.

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης ο οποίος φέρεται ότι υπέθαλπε τον κατηγορούμενο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ