Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μένιος Φουρθιώτης – Τον βαραίνουν εννέα αδικήματα (δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα)

Έξι ώρες κράτησε , σύμφωνα με τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε η απολογία του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη χθες στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα , σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ωστόσο δεν έπεισε και έτσι σήμερα οδηγείται στον  Κορυδαλλό , αφού πρώτα κάνει μοριακό τεστ για κοροναϊό.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.

Όπως διαβάζουμε , εναντίον του παρουσιαστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εννέα αδικήματα (δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.)

Δίωξη έχει ασκηθεί και στους δύο συγκατηγορούμενούς του, τους οποίους φέρεται να γνώριζε επειδή είχαν απασχοληθεί ως προσωπικοί συνοδοί του . Η δίωξη εναντίον τους αφορά τη σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, έκρηξη, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κ.ά. Ο τέταρτος κατηγορούμενος αντιμέτωπος μόνο με κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά, αφέθηκε ελεύθερος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ