“Στους ρυθμούς του Rally Acropolis” η Κόρινθος – Ο Δήμος δίπλα στον Παναγιώτη Ρουστέμη – Β. Νανόπουλος: “Μας εκπροσωπεί επάξια”

Σήμερα  Σάββατο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου , στην Κόρινθο, μπροστά από το άγαλμα του Πήγασου, ο συμπολίτης μας , οδηγός αγώνων, Παναγιώτης Ρουστέμης έκανε επίδειξη του Citroen με το οποίο θα λάβει μέρος στο φετινό Rally Acropolis, με συνοδηγό τον Κώστα Νικολόπουλο.
Το stand επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει μία βόλτα στο κάθισμα του συνοδηγού «με μικρότερη από την κανονική ταχύτητα αγώνων», όπως είπε αστειευόμενος.
Ο κ. Νανόπουλος είπε ότι ο Δήμος Κορινθίων στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τον Παναγιώτη, ο οποίος είναι επάξιος εκπρόσωπός του. Είπε ακόμη: “Οι θεατές πρόκειται να απολαύσουν έναν αγώνα ο οποίος θα είναι καλύτερος από όλους τους προηγούμενους.
Είναι πολύ σημαντικό γιατί υπάρχει ένα μεγάλο κοινό το οποίο ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τους αγώνες. Ο Παναγιώτης με έχει διαβεβαιώσει ότι έχει προετοιμαστεί πολύ καλά, ώστε να κάνει τον καλύτερό του αγώνα. Ο δήμος Κορινθίων θα είναι δίπλα του και σε αυτή και στις επόμενες προσπάθειες που θα ακολουθήσουν. Και χαίρομαι που υπάρχουν νέοι άνθρωποι σαν τον Παναγιώτη, οι οποίοι μας εκπροσωπούν επάξια. Η προβολή μέσω του αγώνα σίγουρα αξίζει στον δήμο μας και μέσα από τις ειδικές διαδρομές θα αναδειχθούν και τα αξιοθέατα που έχουμε και οι επισκέπτες – θεατές θα τα χαρούν.
Ο Δήμος Κορινθίων στηρίζει την προσπάθεια του Παναγιώτη και βοηθάει και οικονομικά στην διεξαγωγή του αγώνα. Όσο για μένα υποσχέθηκα να καθίσω στο κάθισμα του συνοδηγού για μία βόλτα, όχι βέβαια με πλήρη αγωνιστική ταχύτητα.”

“Είναι ένας αγώνας παγκόσμιας κλάσης που επιστρέφει στην περιοχή μας..”

Από την πλευρά του ο αγωνιζόμενος κ. Παναγιώτης Ρουστέμης, είπε ότι είναι ένας αγώνας παγκόσμιας κλάσης που επιστρέφει στην περιοχή μας και σίγουρα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα τόσο στους ξένους όσο και στους Έλληνες οδηγούς.
“Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Οι διαδρομές αυτές είναι ιστορικές για το Ακρόπολης που επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.”, είπε και πρόσθεσε: “Οι διαδρομές είναι γρήγορες και τεχνικές και απαιτείται περισσότερο «έξυπνη» παρά γρήγορη οδήγηση για να διακριθείς αφού είναι ένας μεγάλης διάρκειας αγώνας 4 ημερών, οπότε απαιτείται καλή στρατηγική για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.”

hmerisiakorinthou.gr: Θα μας πείτε δύο λόγια για το αυτοκίνητο;

Ρουστέμης: Είναι ένα Citroen C3, με 300 άλογα ιπποδύναμη και είναι η αγωνιστική έκδοση.

hmerisiakorinthou.gr: Η προπόνηση γίνεται πάνω στις ειδικές διαδρομές εδώ στην περιοχή μας;

Ρουστέμης: Ναι, βέβαια. Κλείνουμε κάποιες διαδρομές για να προπονηθούμε.

hmerisiakorinthou.gr: Πόσα λάστιχα χρειάζεστε σε κάθε αγώνα;

Ρουστέμης: Κάθε δεύτερη ειδική διαδρομή το αυτοκίνητο περνάει από service και αλλαγή ελαστικών αν θέλεις να κυνηγήσεις κάποια θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ