Στο συλλαλητήριο στο Αίγιο για την στήριξη της κορινθιακής σταφίδας βρέθηκαν στελέχη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-Π-Σ Κορινθίας

Στο συλλαλητήριο  που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο για την στήριξη της σταφίδας, στο πλευρό των Σταφιδοπαραγωγών βρέθηκαν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας χθες, Τετάρτη 14 Ιουλίου το απόγευμα.

Τα στελέχη της ΝΕ Φ. Κουρεμπές, Χ. Κασίμης,  Π. Ρογκάκης, Γ. Γκούτσης, Γ. Τσόγκας, Τ. Ξύδης ένωσαν τη φωνή τους με αυτή των αγροτών ζητώντας τη στήριξη «ενός στρατηγικού για τη χώρα προϊόντος, όπως είναι η κορινθιακή σταφίδα.».

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός στο F , «τόσο ο συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φάνης Κουρεμπές όσο και ο συντονιστής της ΝΕ Χαράλαμπος Κασίμης  τόνισαν στις παρεμβάσεις τους ότι στην παρούσα συγκυρία η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει τους σταφιδοπαραγωγούς, με την απορρόφηση των αποθεμάτων του 2020, λειτουργώντας ως «αγοραστής ύστατης καταφυγής», να αποσύρει τις αδιάθετες ποσότητες σταφίδας που συσσωρεύτηκαν, λόγω πανδημίας και να τις διαθέσει  σε σχολεία, στρατό, δομές αλληλεγγύης αλλά και γενικά για την παραγωγή αλκοόλης».

«Επιπλέον, τονίστηκε και από τους δύο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σταθερά θα βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών, όπως ήταν και ως κυβέρνηση, όταν ενίσχυσε τη σταφίδα με την ένταξή της στο μέτρο των Συνδεδεμένων  Ενισχύσεων αλλά και με αποζημιώσεις από τις βροχές του 2018.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ