Στο 6ο Thessaloniki Summit και στα εγκαίνια των καινούριων βιοκλιματικών γραφείων της Webhelp Greece ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας

Στο 6ο Thessaloniki Summit, μίλησε χθες ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας , όπου και υπογράμμισε  πως «η Ελλάδα γίνεται ολοένα και ελκυστικότερη για επενδύσεις έρευνας και ανάπτυξης (R&D) κάτι το οποίο φαίνεται πλέον και στις δαπάνες Ε&Α αλλά και στις θέσεις εργασίας στον συγκεκριμένο τομέα.» Και πρόσθεσε: « Στόχος είναι κάθε χρόνο οι δαπάνες Ε&Α να αυξάνονται σημαντικά και να δημιουργούνται νέες, ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.»

 Επίσης ο κος Δήμας παρευρέθηκε , απευθύνοντας χαιρετισμό ενώ  έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια των καινούριων βιοκλιματικών γραφείων της Webhelp Greece στον Νέο Κόσμο. Όπως είπε είναι «Ένα κτήριο με μεγάλη ιστορία καθώς εκεί ήταν για πολλά χρόνια η έδρα της Ελευθεροτυπίας, μετατράπηκε σε ένα υπερσύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον, ιδανικό χώρο εργασίας με ανοιχτούς και κοινόχρηστους χώρους.  Η WebHelp Hellas αναπτύσσεται ραγδαία και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο. Καλή αρχή!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ