Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη που επέζησαν από την φρίκη της σύγκρουσης

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη που συγκρούστηκε με άλλη , εμπορική, αμαξοστοιχία στις 28 Φεβρουαρίου το βράδυ.  57 τουλάχιστον άνθρωποι, κυρίως νέοι, σκοτώθηκαν, με φρικτό τρόπο, άλλοι τραυματίστηκαν, άλλοι έχουν εγκαύματα και οι συγγενείς με “τραύματα” ψυχής που δεν θα επουλωθούν ποτέ. Ένας νέος ο Αγγ. Φ. περιγράφει και αυτός το τρομερό σκηνικό μετά τη σύγκρουση όταν κατάφερε να βγει μαζί με δύο κοπέλες από το σκοτεινό βαγόνι και να καταφέρει να επιβιώσει. Είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν στο βαγόνι δύο. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και ταυτόχρονα μία λάμψη, μετά ένα κενό και μετά ήρθε ο εκτροχιασμός του βαγονιού.
Επικράτησε σκοτάδι. Στο θάλαμό μου ευτυχώς υπήρχε ένα κορίτσι που κράταγε ένα κινητό και μπόρεσα να το πάρω για φακό κι έτσι βρήκα και το κινητό μου.
Με το φακό από το κινητό μου βρήκα ένα παραθυράκι που είχε μείνει και περάσαμε και οι τρεις μας. Πήγα στο κεντρικό βαγόνι και βγήκαμε από ένα παράθυρο του τρένου». Κατόπιν, ο Άγγελος ανέφερε ότι τοποθέτησαν τις βαλίτσες τους έξω από το βαγόνι για να μειώσουν την ένταση της πτώσης από το παράθυρο που είχαν βρει και πήδηξαν από το βαγόνι πάνω στις βαλίτσες.

(πηγή: in.gr )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ