Συγχαρητήρια Χρίστου Δήμα στις νεοφυείς επιχειρήσεις “Elevate Greece” που βραβεύτηκαν στη Δ.Ε.Θ

Απονεμήθηκαν χθες στην Δ.Ε.Θ τα πρώτα  εθνικά βραβεία Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece”. Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας έδωσε «θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στους νικητές, αλλά και στους Επίσημους Υποστηρικτές που στηρίζουν έμπρακτα το οικοσύστημα καινοτομίας και συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του.» . Ήταν ο 1ος Διαγωνισμό Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας στον οποίο υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής 250 επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο ElevateGreece.

Οι 10 νικήτριες επιχειρήσεις βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 252.000 € καθώς και υπηρεσίες από το σύνολο των Επίσημων Υποστηρικτών του Elevate Greece που υπερβαίνουν τις 200.000€, όπως έγραψε στο F ο κος Δήμας .

Επίσης 10 νεοφυείς επιχειρήσεις κέρδισαν τα πρώτα Εθνικά Βραβεία Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece”

 «Το Elevate Greece αποτελεί σήμερα ένα ουσιαστικό εργαλείο το οποίο συνδέει τα κομμάτια του οικοσυστήματος και αποσκοπεί στο να παρέχει διαρκώς περισσότερα κίνητρα στους νέους επιστήμονες ταλαντούχους επιχειρηματίες ώστε αυτοί να δημιουργούν και να γίνονται ολοένα ανταγωνιστικότεροι σε υπερεθνικό επίπεδο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ