Συλλέγει προτάσεις για τον φάκελο των εκδηλώσεων από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης ο Δήμος Βέλου – Βόχας

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας, θέλοντας να τιμήσει όπως της πρέπει, τη μεγάλη αυτή Επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 , συνέστησε Γνωμοδοτική Επιτροπή, η οποία σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υποβάλει τις προτάσεις της για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου, οι οποίες θα αφορούν σε εκδηλώσεις που πρέπει να γίνουν και δράσεις που πρέπει να αναληφθούν, για τον ανωτέρω σκοπό.

Βασικό ρόλο, όπως αναφέρει, καλούνται να παίξουν και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Πολιτιστικοί Φορείς του δήμου μας, με τους οποίους συνεργάζεται η Επιτροπή. Ευπρόσδεκτες, βέβαια, είναι και μεμονωμένες προτάσεις δημοτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου συνάντηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής με συλλόγους της περιοχής του δήμου Βέλου-Βόχας, όπου παρέστη και ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος.
Στη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες καταγράφηκαν και θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή μαζί με όποιες άλλες κατατεθούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος ευχαρίστησε τους συλλόγους για την παρουσία τους και την Γνωμοδοτική Επιτροπή για τις ενέργειές της και κάλεσε όλους σε αγαστή συνεργασία, ώστε να παραχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Γνωμοδοτική Επιτροπή θα συνεχίσει τις επαφές με τους συλλόγους προκειμένου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να έχει καταθέσει πλήρη φάκελο προτάσεων και προϋπολογισμού, όπως παρακάλεσε η αντιπρόεδρος της Επιτροπής κ. Μαρία Καλλίρη ώστε να ενταχθούν οι δράσεις εορτασμού στους προϋπολογισμούς 2021 τόσο του δήμου Βέλου-Βόχας όσο και του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ