Συνάντηση για το φυσικό αέριο στο Δημαρχείο Κορίνθου – Στα τέλη Μαϊου αναμένονται ανακοινώσεις

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το έργο του φυσικού αρίου στην Κόρινθο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα , ενώ στα τέλη Μαΐου θα γίνουν οι ανακοινώσεις στους πολίτεςΑναφέρει ο Δήμος:
“Η έλευση του φυσικού αερίου στην Κόρινθο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης – συζήτησης που είχε χθες Πέμπτη ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με εκπροσώπους της εταιρίας HENGASπου έχει αναλάβει το έργο εξασφαλίζοντας ήδη τις άδειες διανομής, επιχειρηματίες της Κορίνθου από τις επιχειρήσεις CROWNHELLASκαι ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ, αλλά και φορείς όπως το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η συνάντηση είχε διερευνητικό σκοπό προκειμένου να καταγραφεί το ενδιαφέρον περί της χρήσης του φυσικού αερίου από μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και ιδρύματα όπως είναι το νοσοκομείο. Το έργο, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν προχωρά με γοργούς ρυθμούς και οι ανακοινώσεις αναμένονται στα τέλη Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος στήριξε από την πρώτη στιγμή το ζήτημα του φυσικού αερίου εξασφαλίζοντας αρχικά την προφορική δέσμευση του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη και κατόπιν προχωρώντας στην συνεργασία με την εταιρία για την, σε σύντομο χρονικό διάστημα ,σύνδεση με το φυσικό αέριο επιχειρήσεων, δημοτικών κτιρίων και νοικοκυριών.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ