Συνάντηση εργασίας Π.Νίκα – Μ. Σούκουλη: Σε ποια θέματα επικεντρώθηκε η συζήτηση χθες στην Τρίπολη

Έξι σημαντικά θέματα της Κορινθίας συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και η Βουλευτής της ΝΔ Μαριλένα Σούκουλη, κατά την επίσκεψη της κας Σούκουλη στην Τρίπολη χθες . Ήταν μια συνάντηση εργασίας όπου μεταξύ άλλων θεμάτων συζητήθηκαν και τα παρακάτω:

*Η αρχιτεκτονική ανάδειξη του Ισθμού

* Η φωταγώγηση του Ακροκορίνθου

*  Η ανάδειξη του Μοναστηριού της Παναγίας της Κορφιώτισσας σε Σημείο Αναφοράς θρησκευτικού Τουρισμού

* Το γήπεδο των Αρχαίων Κλεωνών του Δήμου Νεμέας καθώς και διάφορα έργα που αφορούν αναπλάσεις και εργασίες συντήρησης στους Δήμους της περιοχής μας

* Ο προγραμματισμός εκδηλώσεων & δράσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση που θα πραγματοποιηθούν από την Περιφερειακή Αρχή

* Η επίσπευση καταβολής των αποζημιώσεων στους πληγέντες από τις καταστροφές που προκάλεσαν τα φαινόμενα «Γηρυόνης» και «Ζορμπάς»

Μαριλένα Σούκουλη: “Η Πελοπόννησος έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι της έναν άξιο άνθρωπο” 

Όπως τόνισε η Βουλευτής: «Η Πελοπόννησος έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι της έναν άξιο άνθρωπο, που θα την οδηγήσει στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Η Κορινθία, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας. Ενώνουμε δυνάμεις και αγωνιζόμαστε για την Κορινθία μας , για την Πελοπόννησο μας. Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη κο Παναγιώτη Νίκα για την θερμή φιλοξενία»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ