Συνάντηση Π. Λουζιώτη με τους εκπροσώπους των Επαγγελματοβιοτεχνικών οργανώσεων και Συλλόγων του νομού  μας – Μόνο θετικά αποτελέσματα …

Η συνάντηση των Συλλόγων  του νομού μας με το νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Λουζιώτη, που πραγματοποιήθηκε χθες  Δευτέρα, είχε μόνο θετικά αποτελέσματα. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου  με τους εκπροσώπους των Επαγγελματοβιοτεχνικών οργανώσεων και Συλλόγων του Νομού  μας . Σε αυτήν , που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο Επιμελητήριο αλλά και ιντερνετικά μέσω zoom, συμμετείχαν, όπως έκανε γνωστό το Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος κος Παναγιώτης Λουζιώτης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Σωτήρης Μουρίκης, ο Γενικός Γραμματέας κος Δημήτρης Σουφρίλας, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, κος Σωτήρης Κουκουλάκης και ο Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής, κος Πέτρος Αγραφιώτης εκπροσωπώντας το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Και από την πλευρά των εκπροσώπων των Συλλόγων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Κορινθίας, κος Αναστάσιος Μποζίκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, κος Βασίλης Γεώργαρης, το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, κος Δημήτριος Ναλμπάντης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, κος Παναγιώτης Κολοβίνος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, κος Κώστας Κόρκαρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, κος Γιάννης Ζάλερ, ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου, κος Γεώργιος Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κα Ανδριάννα Κουρουκλή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου, κος Ευάγγελος Τσάκωνας, ο Πρόεδρος Σωματείου Μεσιτών, κος Σίδερης Πλιατσικίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελεγκτών Κορινθίας, κος Δημήτρης Παλυβός, ο Πρόεδρος της συντεχνίας αρτοποιών Νομού Κορινθίας, κος Ιωάννης Βακάλογλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Κορινθίας, κος Παναγιώτης Σταματόπουλος, η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Κορινθίας, κα Σοφία Φιλιππίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, κα Κυριακή Σταμάτη, και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εστίασης Ξένιος Ζευς, κος Χατζόπουλος Κωνσταντίνος.
Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων καλωσόρισαν τον νέο Πρόεδρο και του ευχήθηκαν καλή θητεία και ταυτόχρονα κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα της πανδημίας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, από την μεριά του τους διαβεβαίωσε ότι όλα τα αιτήματα τους θα διαβιβαστούν προς την κεντρική κυβέρνηση και τους κάλεσε να του καταθέσουν προτάσεις και δράσεις έτσι ώστε να επιχορηγηθούν αναλόγως από το Επιμελητήριο Κορινθίας. Ο κος Λουζιώτης υπογράμμισε ότι η καλή συνεργασία όλων μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει σε όλα τα επίπεδα.
“Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς επαφών και δράσεων ώστε, μέσω της στενής συνεργασίας και της τακτικής επικοινωνίας των Συλλόγων με το Επιμελητήριο Κορινθίας, να επιλυθούν θέματα που δημιουργήθηκαν και διογκώθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας και όχι μόνο και να βρεθούν βιώσιμες λύσεις για όλους.” όπως τονίστηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ