Συναντήσεις στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε χθες ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας  συναντήθηκε χθες στην Αθήνα, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, είχε εκτενή συνεργασία με τους γενικούς γραμματείς Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο και Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Οδυσσέα Καβαλάκη.

Συγκεκριμένα, με τον Δ. Σκάλκο ο Περιφερειάρχης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών που τον συνόδευε εξέτασαν, μεταξύ άλλων θεμάτων,  διεξοδικά τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εν όψει του κλεισίματος της προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το πλαίσιο του ΕΠΑ (Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης), δηλαδή του πρώην Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, όπως έκανε γνωστό η Π.Π.

Στη συνάντηση που ακολούθησε στη συνέχεια, με τον γ.γ. Ορέστη Καβαλάκη, συζητήθηκαν οι προσκλήσεις στο πλαίσιο των αναπτυξιακών νόμων και η δυνατότητα για την όσο το δυνατό συντομότερη πίστωση των επιχειρήσεων που οι επενδυτικές τους προτάσεις έχουν αξιολογηθεί θετικά. Επ’ αυτού, στον Περιφερειάρχη, ο οποίος χαρακτήρισε επιτυχημένες τις συναντήσεις αυτές,  παρασχέθηκε η διαβεβαίωση ότι θα υπάρξουν οριστικές απαντήσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ