Συνελήφθη αλλοδαπός  που έκλεβε στο Αεροδρόμιο – Είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας αλλοδαπός στην Αθήνα, γιατί έκλεβε στο Αεροδρόμιο. Ο δράστης συνελήφθη  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών για κλοπές στο χώρο του Αεροδρομίου.

Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο, λίγο νωρίτερα, εξωτερικά του χώρου αναχωρήσεων είχε αφαιρέσει από ημεδαπή  το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό, αστυνομική ταυτότητα και τραπεζική κάρτα και εντός της αίθουσας αναχωρήσεων είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει την τσάντα αλλοδαπής.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα την 17-2-2021 είχε αφαιρέσει την τσάντα  ενός άντρα ου περιείχε χρηματικό ποσό, κάρτες, διάφορα έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, χρυσαφικά, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου και οράσεως, είδη ρουχισμού, διαβατήριο, ταυτότητες κλπ.

Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν -3.510- ευρώ, -2.200- δολάρια Η.Π.Α., -140- πέσος Μεξικού καθώς και αποδείξεις αποστολής στο εξωτερικό μεγάλων χρηματικών ποσών. Όπως διαπιστώθηκε,  ο κατηγορούμενος, είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ