Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός ως ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας σε βάρος του διανομέα στο Γαλάτσι

φωτο αρχείου

Συνελήφθη απο την Αστυνομία, ένας 42χρονος αλλοδαπός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος διανομέα που διαπράχθηκε στο Γαλάτσι την 14η Αυγούστου 2021. Τον 42χρονο συνέλαβαν Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών,  για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ , τις μεσημβρινές ώρες της 14-8-2021 ο διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα.

Ο 42χρονος από κοινού με έτερο δράστη μετέβησαν στο κατάστημα, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα και στη συνέχεια αφού εξήλθαν, του αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας το κινητό τηλέφωνο και ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ