Συνεχίζεται η 7η σύγχρονη Νεμεάδα με αγώνες – Υφυπουργός Χρίστος Δήμας : “Όλοι μαζί ακολουθούμε τα βήματα του Μίλλερ”

Ξεκίνησε χθες η 7η σύγχρονη “Νεμεάδα”. Η τελετή έναρξης  ήταν εντυπωσιακή και συνάμα συναισθηματικά φορτισμένη, αφού , εκτός από το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι νιώθουν το Αρχαίο πνεύμα των αγώνων , αυτή την φορά οι αγώνες γίνονται χωρίς τον σπουδαίο Αρχαιολόγο Στέφανο Μίλλερ που “έφυγε” πρόσφατα από την ζωή.
Παρών και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας ο οποίος έγραψε στο F “Η πρώτη Νεμεάδα χωρίς τον συμπατριώτη μας και εμπνευστή των αγώνων Στέφανο Μίλλερ. Όλοι μαζί όμως ακολουθούμε τα βήματα του Μίλλερ.
Συγχαρητήρια στον The Society for the Revival of the Nemean Games, στον Δήμο Νεμέας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε όλους τους χορηγούς και διοργανωτές και κυρίως στους εθελοντές του αγώνα.
Την αφή της φλόγας έκανε ο Νεμεάτης αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου Τάσος Μπακασέτας.
Καλούς αγώνες να έχουμε!”

Η σημερινή δεύτερη ημέρα των αγώνων περιλαμβάνει αγώνες 100  μέτρων σταδίου και 7.500 μέτρων ενώ αύριο επίδειξη παγκράτιου αθλήματος. Αναλυτικά το πρόγραμμα: https://nemeangames.org/wp-content/uploads/2022/06/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C.pdf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ