Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην Κόρινθο οι εργασίες για την εγκατάσταση του φυσικού αερίου

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην Κόρινθο οι εργασίες για την εγκατάσταση του φυσικού αερίου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται στους δρόμους της πόλης από τους οποίους θα περάσουν οι παροχές της ενέργειας, με την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης για την ενημέρωση πεζών και οδηγών από την εταιρεία που εκτελεί το έργο. 

Να θυμίσουμε πως η σύνδεση της Κορίνθου με το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου  εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από την εταιρία Hengas Hen Gaz που έχει αναλάβει το έργο στο σημείο σύνδεσης, στην περιοχή του Πεδίου Βολής, παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, των Υφυπουργών κ.κ Χρήστου Δήμα και Νίκου Ταγαρά, εκπροσώπων της ΔΕΣΦΑ, τοπικών αρχών και αντιδημάρχων.

Τα σχολεία είναι από τις πρώτες συνδέσεις που θα γίνουν ώστε οι μαθητές να απολαμβάνουν αυτή την μορφή ενέργειας , ενώ η σύνδεση των κατοικιών και επαγγελματικών χώρων εντάχθηκε σε επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ , όπως είχε ανακοινώσει στις αρχές Ιανουαρίου ο Δήμος Κορινθίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ