Συνεχίζουν να καίνε τα διάσπαρτα μέτωπα της φωτιάς στο Αλεποχώρι και γύρω από τα Μέγαρα – Νέες εκκενώσεις οικισμών για προληπτικούς λόγους

Συνεχίζουν να καίνε οι εστίες της μεγάλης φωτιάς  στο Αλεποχώρι που έχουν απομείνει και σε κάποια σημεία υπάρχουν και αναζωπυρώσεις , σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Υπάρχει αναζωπύρωση στο Καλκάνι που βρίσκεται στην περιοχή των Γερανείων Όρων και δόθηκε  εντολή εκκένωσης του οικισμού. Επίσης, προληπτική εκκένωση έγινε στον οικισμό Παπαγιαννέικα, καθώς υπήρξε και εκεί  αναζωπύρωση . Η Πυροσβεστική συνεχίζει το δύσκολο έργο της αφού οι άνεμοι μέχρι και πριν από λίγη ώρα δεν είχαν κοπάσει .

«Για καθαρά προληπτικούς λόγους έγινε η απομάκρυνση κατοίκων από τους οικισμούς Παπαγιαννέϊκα και Καλκάνι, στην περιοχή του Πευκενέα. Μάλιστα, οι κάτοικοι απομακρύνθηκαν με δικά τους μέσα. Βελτιωμένη είναι πλέον η εικόνα της πυρκαγιάς» τονίζει στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθροκογιάννης, ενώ προσθέτει πως οι αναζωπυρώσεις της φωτιάς αντιμετωπίζονται δραστικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ