ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ : “Ζητάμε την άμεση διάλυση της Βουλής και εκλογές άμεσα σε τρεις εβδομάδες»

φωτο αρχείου

Στα ύψη έχει φθάσει τις τελευταίες ώρες η σύγκρουση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ με το δεύτερο κόμμα να  εξαπολύει νέα επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Αλέξη Τσίπρας  ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει σε ψηφοφορίες στη Βουλή που αφορούν το νομοθετικό έργο.

«Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας οι ισχυροί γίνονται ισχυρότεροι», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο, ενώ αναφέρθηκε και σε “σκάνδαλα διαφθοράς … που έχουν καθορίσει την πολιτική ζωή του τόπου.”

«Η διάβρωση των θεσμών της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής έχουν προχωρήσει πολύ βαθιά. Πραγματοποιείται μία μεγάλη αδιανομή πλούτου υπέρ των ισχυρών. Η αισχροκέρδεια προστατεύεται με προκλητικό τρόπο», τόνισε, μεταξύ άλλων.

«Να διαλυθεί η Βουλή»

«Τέτοια κατάσταση σήψης δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Δηλώνουμε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτήν την εκτροπή ακόμα και αν 156 βουλευτές αποφάσισαν σχετικά. Η κυβέρνηση για μας είναι ηθικά και πολιτικά έκπτωτη. Δεν μπορεί να παραμείνει ούτε μία στιγμή παραπάνω. Ζητάμε την άμεση διάλυση της Βουλής και εκλογές άμεσα σε τρεις εβδομάδες», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ