Σχολεία του νομού εξοπλίστηκαν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είδη γραφείου από τον Υφυπουργό Χρίστο Δήμα

Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας κοντά στους μαθητές της Κορινθίας. Ηλεκτρονικό εξοπλισμό και εξοπλισμό γραφείου  που χρειάζονται καθημερινά τα παιδιά παρέδωσε ο κος Δήμας σε σχολικές μονάδες του νομού μας. Ο ίδιος έγραψε σχετικά:

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε σήμερα, είναι χρέος μας να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης και της γνώσης, αλλά και αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη την στήριξη μας!

Χθες, είχα την χαρά να παραδώσω ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε μικρές σχολικές μονάδες της Κορινθίας αλλά και εξοπλισμό γραφείων σε δυο συλλόγους με αξιοθαύμαστο κοινωνικό έργο.

Ξεκινώντας από το κέντρο της Κορίνθου με πρώτη στάση το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία, και το Σωματείο Γονέων και Παιδιών με Αυτισμό και Asperger «ΦΑΣΜΑ», παραδώσαμε ενισχυμένο εξοπλισμό γραφείων προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Στη συνέχεια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προβολικά και φωτοτυπικό σε σχολικές μονάδες, που το έχουν πραγματική ανάγκη, για τους μαθητές τους.

Το οδοιπορικό μας ξεκίνησε από το Δημοτικό Σχολείο στην Κλένια και περνώντας έπειτα από Σοφικό (Δημοτικό & Γυμνάσιο), Αγίους Θεοδωρους (Δημοτικό, Γυμνάσιο & Λύκειο), Πάσιο (Στο κοινοτικό κατάστημα), Καμάρι (Δημοτικό) και Δερβένι (Δημοτικό) καταλήξαμε στο σχολείο της Γκούρας (Λύκειο).

Ήταν πραγματικά μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα! Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να προσπαθώ να φανώ χρήσιμος για την Κορινθία και τους συμπολίτες μου με όποιον τρόπο μπορώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Alpha Bank για την σημαντική της συμβολή στην εκπλήρωση του εγχειρήματος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ