Σωφρονιστικός υπάλληλος και δυο αλλοδαποί  συνελήφθησαν για εισαγωγή ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων σε Κατάστημα Κράτησης

φωτο αρχείου

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθησαν το απόγευμα  της Δευτέρας, 7 Ιουνίου 2021, σωφρονιστικός υπάλληλος και δύο αλλοδαποί, για εισαγωγή ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων σε Κατάστημα Κράτησης, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται ακόμα ένας αλλοδαπός, έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ όπως προέκυψε από την έρευνα, ο σωφρονιστικός υπάλληλος, κατόπιν υπόδειξης του έγκλειστου αλλοδαπού, παραλάμβανε από τους άλλους δύο αλλοδαπούς ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα κ.λπ. αντικείμενα και τα εισήγαγε -έναντι χρηματικής αμοιβής- στο Κατάστημα Κράτησης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος, πριν εισέλθει στο Κατάστημα Κράτησης, ενώ προηγουμένως είχε παραλάβει, από τον ένα αλλοδαπό, συσκευασία και 100 ευρώ.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, στην κατοχή του σωφρονιστικού υπαλλήλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: η ανωτέρω συσκευασία, η οποία περιείχε 3,5 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, 15 φαρμακευτικά δισκία, ουσία (πιθανόν ηρωίνη) βάρους 5,4 γραμμαρίων, φορτιστή, καλώδιο usb και ζευγάρι ακουστικά, 5 κινητά τηλέφωνα, 7 ζευγάρια ακουστικά, 4 φορτιστές και 4 καλώδια usb, κάρτες sim και 300 ευρώ.

Σε  έρευνες  που ακολούθησαν στην οικία του σωφρονιστικού υπαλλήλου και στην κατοχή των δυο αλλοδαπών, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • αεροβόλο πιστόλι, με γεμιστήρα και 11 χάλκινα σφαιρίδια,
  • 9 κινητά τηλέφωνα,
  • 7 πακέτα σύνδεσης εταιρειών κινητής τηλεφωνίας,
  • 6 καλώδια usb,
  • 5 ζεύγη ακουστικά και
  • 4 φορτιστές κινητών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ