Σύσκεψη για τα “ΙΕ’ Κορίνθου Παύλεια 2021” πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών και άλλων φορέων της Κορίνθου

Σύσκεψη για τα «ΙΕ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021» με εκπροσώπους όλων των Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών κ.λ.π. Φορέων της  Κορίνθου, καθώς και με τους Ιερείς και Ιεροψάλτες του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, 18 Ιουνίου, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων  η Ι.Μ : «Κατά την διάρκεια της συσκέψεως η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματισμένες Λειτουργικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου μας και Αποστόλου των Εθνών Παύλου.

Ο Σεβασμιώτατος, πέραν των τεχνικών ζητημάτων που αναλύθηκαν, επεσήμανε την αναγκαιότητα, που πρέπει να μας εκφράζει ως Κορινθίους, να τιμήσουμε κι εφέτος, όπως αρμόζει εις τον «πρώτο μετά τον ένα» τον Προστάτη και Έφορο της Ι. Μητροπόλεως μας, παρά τις δύσκολες στιγμές που διάγουμε ένεκα της πανδημίας, και τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. .»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ