Σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης – Τι αποφασίστηκε να γίνει στις Περιφερειακές Ενότητες

Χθες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καταγράφηκαν 313 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 33.669. Και στο νομό μας τα κρούσματα ήταν και πάλι πολλά , έφθασαν τα 93.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 55, στην Π.Ε. Αρκαδίας 56, στην Π.Ε. Κορινθίας 93, στην Π.Ε. Λακωνίας 30 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 79.

Στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί  της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου  νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Κυριακή 21 του μήνα  συνολικά 240 άτομα (τα 12 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 16 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 25, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 49, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 46 (τα 6 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 32 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 72 (τα 6 στη ΜΕΘ).

Σύσκεψη στην Περιφέρεια

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε χθες  ο Περιφερειάρχης στην Τρίπολη για την εξέλιξη της πανδημίας και τι μπορεί να γίνει μετά την αύξηση των κρουσμάτων , έγινε γνωστό ότι το 20,39% των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες είναι υπόχρεο σε rapid test, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά.

Σε αριθμούς αυτό “μεταφράζεται” ότι στην εν λόγω εξέταση υποχρεώνονται οι 207 από τους συνολικά 1.015 υπαλλήλους.

Η σύσκεψη έγινε με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες και εκεί συζητήθηκαν η περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης και της εφαρμογής των πρωτοκόλων εισόδου σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, ζητήθηκε από τους διευθυντές των υπηρεσιών να συστήσουν προς τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους να εμβολιαστούν, αλλά και να φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και αποτροπής διάδοσης του νέου κορονοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ