Τί θα γίνει μετά την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων; Στο τραπέζι διάφορες προτάσεις – Το απόγευμα οι επίσημες ανακοινώσεις

Απεργιακή συγκέντρωση απο το ΠΑΜΕ ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Επιτροπή Επιδημιολόγων για την εκρηκτική κατάσταση στη χώρα μας μετά την αύξηση των κρουσμάτων , τις τελευταίες ημέρες και στις 18.00 θα γίνουν ανακοινώσεις από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη. Όπως αναφέρουν τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε, η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, ωστόσο τα νέα δεδομένα  και το ρεκόρ κρουσμάτων που καταγράφηκε τη Δευτέρα, αλλά και τα μηνύματα που έρχονται για την πορεία της πανδημίας φαίνεται πως επέσπευσαν τις όποιες αποφάσεις. Οι συνεδριάσεις εξάλλου είναι συνεχείς και όλοι περιμένουμε να ακούσουμε άν θα παρθούν (το πιο σίγουρο) νέα μέτρα , ειδικά στις “κόκκινες” περιοχές.
Η κυβέρνηση παρακολουθεί με έντονη ανησυχία την έξαρση του κορονοϊού. Όπως έγραψε νωρίτερα το etnhos.gr, αναμένονται κυβερνητικές πρωτοβουλίες σε 4 επίπεδα, με κυριότερη αιχμή τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους στην εστίαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ