Τί προσφέρει ο αλιευτικός τουρισμός έμαθαν οι αλιείς της Κορινθίας μέσα από τις δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Κιάτο και Ξυλόκαστρο

Ο αλιευτικός τουρισμός «πέρασε» και από το νομό μας. Για την ακρίβεια η καμπάνια ενημέρωσης για τον αλιευτικό τουρισμό , με δύο ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν σε Κιάτο και Ξυλόκαστρο . Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν  την Κυριακή 6 Ιουνίου  και σκοπό είχαν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της αλιευτικής κοινότητας και των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με τον αλιευτικό τουρισμό. Φορέας  υλοποίησης η Περιφέρεια Πελοποννήσου  σε συνεργασία με την  Αναπτυξιακή Πάρνωνα

Οι εκδηλώσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου, υπό τον συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννας Καλογεροπούλου, έγιναν στο Κιάτο το Σάββατο 5 Ιουνίου (στο Barrio Nuevo Arte Café) και στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 6 του μήνα (στο εστιατόριο Ρουβεράκι) παρουσία, μεταξύ άλλων, των Αντιπεριφερειαρχών Τάσου Γκιολή, Υποδομών Αργολίδας – Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Αθηνάς Κόρκα.

Η βασική εισήγηση που αναπτύχθηκε στις πιο πάνω εκδηλώσεις από τον Γιώργο Λουρδή, συνιδρυτή και συνεργάτη του Fishing Trips, είχε ως θέμα την “Ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα”.

Η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον αλιευτικό τουρισμό ολοκληρώνεται με τον επόμενο κύκλο εκδηλώσεων στην Μεσσηνία που προγραμματίζονται την Κυριακή 13 Ιουνίου στην Μεθώνη, την Τρίτη 15 Ιουνίου στην Κορώνη, την Τετάρτη 16 του μήνα στον Αγιο Νικόλαο και την Παρασκευή 18 Ιουνίου στην Κυπαρισσία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ