Ταχύτερος όλων και νικητής στα 600 κ.εκ. στον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Crosscar “EKO Racing Dirt Games ο Παναγιώτης Ρουστέμης

Στην πίστα «Διαδρόμιο» ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα  ο τρίτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Crosscar “EKO Racing Dirt Games”, που διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ). Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου : «Σε αγώνα για γερά νεύρα εξελίχθηκε η μάχη στην κατηγορία των 600 κ.εκ., όπου επτά οδηγοί διεκδίκησαν μια θέση στο βάθρο. Κάτι που τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τέσσερα περάσματα, τρεις οδηγοί κατάφεραν να πετύχουν τον ταχύτερο χρόνο.»

Στο τέλος της ημέρας, ταχύτερος όλων και νικητής στα 600 κ.εκ. αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ρουστέμης (Planet Kart Cross K3), ο οποίος για ακόμα μια φορά πιστοποίησε την ταχύτητά του και το ότι αποτελεί ένα από μεγαλύτερα ταλέντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νώντας Καρανικόλας (La Base RX01), ο οποίος ξεπέρασε ένα μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πρώτο πέρασμα, και μάλιστα κατάφερε να πετύχει και δύο ταχύτερους χρόνους.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο 18χρονος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης (Yacar Sport), ο οποίος, προερχόμενος από τη νίκη του στον προηγούμενο αγώνα, με τη χθεσινή του επίδοση έβαλε γερές βάσεις για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, ο νεαρός οδηγός κέρδισε το έπαθλο των ιδιωτών, την ώρα που στη δεύτερη θέση των ιδιωτών (και τέταρτη των 600 κ.εκ.) τερμάτισε ο Γιάννης Ρέγγος (Kosvar) και στην τρίτη ο Μιχάλης Δημούσης (Semog Spo), όπως διαβάζουμε .

Όπως αναφέρει ο Π. Ρουστέμης “ήταν ένας αγώνας με έντονο συναγωνισμό!!, με  σύμμαχο τον καιρό και πολύ κόσμο!!!Από τους πιο ωραίους αγώνες σε διοργάνωση του Πανελλήνιου Motorsport !!. Ευχαριστούμε τον Λάμπρο Αθανασούλα για την τεχνική και όχι μόνο βοήθεια  .Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους -χορηγούς που στηρίζουν την κάθε προσπάθειά μας

Seajets Official Photo Fan Page

Seajets

Δήμος Κορινθίων

Rent A Car Roustemis Motorspor

Stéphane Planetkartcross Laurent

Spiros Raptis

Μιχάλης Παρασυράκης

4Troxoi

COSMOTE TV

Alexandros Kalliris

Drainas technics»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ