Τα βλέμματα όλων στο Λουτράκι Ξεκίνησε , μετά την εντυπωσιακή τελετή, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης με αθλητές από διάφορες χώρες του κόσμου

Μια γιορτή του αθλητισμού έχει ξεκινήσει από το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γεώργιος Γαλανόπουλος”. Είναι το Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Βετεράνων Πάλης , που φιλοξενεί  το Λουτράκι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

Μετά την τελετή εντυπωσιακή τελετή έναρξης , παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, οι αγώνες ξεκίνησαν. Οι 750 αθλητές, μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους  από πολλές χώρες , θα αγωνιστούν για το χρυσό μετάλλιο , ανεβάζοντας τον “πήχυ” του αθλήματος.

«Είναι τιμή για όλους μας να φιλοξενούμε στην πόλη του Λουτρακίου μια μεγάλη διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς, με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και την προσωπική άοκνη προσπάθεια του Υφυπουργού, φίλου και συμπαραστάτη Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά» δήλωσε ο Δήμαρχος Γεώργιος  Γκιώνης.

Στην σημερινή τελετή έναρξης έγιναν και βραβεύσεις απο την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, στον Δήμαρχο, τον Αντιπεριφεριάρχη Αναστάσιο Γκιολή .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ