Τα παιδιά της Κορίνθου έστειλαν το μήνυμα: «Αγαπώ τον τόπο μου, τον φροντίζω και τον σέβομαι»

Έχοντας στείλει το μήνυμα “Αγαπώ τον τόπο μου, τον φροντίζω και τον σέβομαι”, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Δήμου Κορινθίων στα πλαίσια του προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” . Τον Δήμαρχο Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος έθεσε εξ αρχής ως στόχο την απόκτηση του ευρωπαϊκού ευσήμου με την οργάνωση της παραλίας ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Τιμολέων Πιέτρης. Η τελευταία δράση ήταν μια  ενημέρωση σε μαθητές και διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την θάλασσα.  Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Β’ Αντιπροέδρου  της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.Παναγιώτη Σακελλαράκη στην οργάνωση της δράσης.

Βραβεύτηκαν τα τρία καλύτερα έργα των παιδιών

Τα  τρία καλύτερα έργα με θέμα την θάλασσα, που ξεχώρισαν  και βραβεύτηκαν ήταν:  ένα έργο από την ΣΤ τάξη, ένα έργο από την Ε” Τάξη και ένα έργο από την Α” τάξη ενώ όλα τα παιδιά πήραν το σετ ζωγραφικής που χρησιμοποίησαν προκειμένου να συνεχίσουν να δημιουργούν όμορφες εικόνες. Ήταν πράγματι πολύ δύσκολο να γίνει η αξιολόγηση , αφού όλα τα έργα ήταν εξαιρετικά .

Ο Αντιδήμαρχος κ.Τιμολέων Πιέτρης μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου στα παιδιά για την συμμετοχή και την συμβολή τους στην προστασία, ανάδειξη και προβολή του τόπου μας.

Σε όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την συμμετοχή και την προσπάθεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ