Τελευταία παράταση για τις αιτήσεις στην δράση στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων του “Elevate Greece”

Δόθηκε μία ακόμα παράταση -η τελευταία- για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στην δράση στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων του “Elevate Greece”.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση για την πιο πάνω δράση του ΕΠΑνΕΚ “Στήριξη Νεοφυών Επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19”, η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης είναι η Τετάρτη 10 Νοεμβρίου (ώς τις 3 μ.μ.), όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ρευστότητας των νεοφυών/καινοτόμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece”.

Ο προϋπολογισμός της δράσης είναι 60.000.000 ευρώ και δικαιούχοι είναι οι Nεοφυείς καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων/Ε.Μ.Ν.Ε. Elevate Greece (www.elevategreece.gov.gr).

Επιδοτείται  Κεφάλαιο Κίνησης έως 80% των εξόδων της επιχείρησης για το έτος αναφοράς (2019 ή 2020) με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τα 100.000 ευρώ.

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά στο www.ependyseis.gr

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ