Τηλεδιάσκεψη Νίκα με Χαρδαλιά – Τσιόδρα και Περιφερειάρχες για την κατάσταση της πανδημίας – Σταθεροποιημένη κρίνεται η κατάσταση

φωτο αρχείου

Η ενημέρωση που είχε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σχετικά  με την κατάσταση της πανδημίας στην Περιφέρειά μας είναι ότι  εμφανίζει  μια σταθεροποιημένη κατάσταση . Προηγήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους  13 Περιφερειάρχες της χώρας μας χθες , Παρασκευή 26 Μαρτίου, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκα Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν, οι περιοχές της Περιφέρειας με “βαθύ κόκκινο” όπως η Αργολίδα, η Αρκαδία και η Κορινθία παρουσιάζουν σταθεροποίηση στον αριθμό των περιστατικών, ιδιαίτερα η δεύτερη. Όσον αφορά τη Μεσσηνία, η γενική κατάσταση αναφέρεται ως καλή αν και εμφανίζεται μια τάση για μικρή αύξηση περιστατικών. Σε καλό επίπεδο, τέλος, φαίνεται ότι βρίσκεται η Λακωνία.

Όπως αναφέρεται: Από όλες τις πλευρές τονίστηκε η ανάγκη για την συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα που εξαγγέλλονται για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊου, επισημάνθηκε η ικανοποιητική πορεία των εμβολιασμών και το σταδιακό “χτίσιμο” της ανοσίας, ενώ εξάρη ο ρόλος του δημόσιου συστήματος υγείας και η αυταπάρνηση των λειτουργών του, με τον περιφερειάρχη να προσθέτει ότι συμβολή σημαντική υπάρχει και από την πλευρά των ιδιωτών γιατρών οι οποίοι φροντίζουν όσους οικουρούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ