Τηλεδιάσκεψη Υφυπουργών – Βουλευτών με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου – «Τα μέτρα θα εμβαθύνονται μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην οικονομία»

Τηλεδιάσκεψη – συζήτηση είχαν σήμερα το  Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και οι  Υφυπουργοί και Βουλευτές του νομού μας για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία αλλά και την κοινωνία.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι επιχειρήσεις της Κορίνθου αλλά και ολοκλήρου του Νομού μας.

Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας που  έλαβε μέρος στην συζήτηση αναφέρει: « Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε αντιμέτωποι με αυτήν την πρωτόγνωρη απειλή, τον  κορωνοϊό, θέσαμε ως προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας Υγείας.

Όμως, ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να στηρίξει για όσο διαρκεί αυτή η κρίση το σύνολο της κοινωνίας, των επιχειρήσεων, των εργαζόμενων και των νοικοκυριών που πλήττονται, διευρύνοντας συνεχώς τα μέτρα οικονομικής και κοινωνικής ενίσχυσης.

Τα μέτρα αυτά θα επεκτείνονται και εμβαθύνονται μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως η κατάσταση στην οικονομία.

Πρόσθετα δημοσιονομικά και εξειδικευμένα μέτρα, ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών, για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Πρόκειται ουσιαστικά για παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση κυρίως των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ