Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Νίκου Ταγαρά εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Τι δήλωσε ο Υφυπουργός για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα κτιρίου

Tην Δευτέρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας  ο Κορίνθιος Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς υποδέχθηκε  τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κος Μητσοτάκης αναφερόμενος στα ζητήματα αρμοδιότητάς μου, στα θέματα χωροταξίας, δήλωσε την εμπισοστύνη που έχει στον κο Ταγαρά και το έργο του. Είπε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο Υφυπουργός θα προχωρήσει με ταχύτητα σε αυτήν την κατεύθυνση», κάνοντας λόγο για «την ανάγκη να μπει επιτέλους μία τάξη στην οργάνωση του χώρου, να ξέρουμε τι μπορούμε να χτίσουμε, πού και πότε μπορούμε να το χτίσουμε. Η εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα έχει πολύ μεγάλη σημασία, ειδικά ως προς τις πτυχές του όπως τα τοπικά πολεοδομικά σχέδια». Αυτή την εντολή έχουμε και θα συνεχίσουμε! Με εργατικότητα, ταχύτητα και θέληση!

Να σημειώσουμε πως απο την 1η Φεβρουαρίου θα ισχύει υποχρεωτικά πια ( όχι πια προαιρετικά ) η Ηλεκτρονική Ταυτότητα  κτιρίου, με την οποία , όπως δήλωσε ο κος Ταγαράς : ” Με λίγα κλικ ο πολίτης θα έχει την εικόνα του ακινήτου του με εγκυρότητα και ασφάλεια” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ