Την 1η Απριλίου  αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα για όσους έχουν θέσει το όχημά τους σε ακινησία.

Την 1η Απριλίου  αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα myCar για την ενεργοποίηση του μέτρου της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα σε όσους έχουν θέσει το όχημά τους σε ακινησία. Χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα μπορούν να πάρουν πίσω τις πινακίδες και να κυκλοφορήσουν τα οχήματά τους καταβάλλοντας το ποσό των τελών κυκλοφορίας που αναλογεί στο χρονικό διάστημα επανεκκίνησης, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερο από έναν μήνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για την άρση ακινησίας του οχήματος διάρκειας ενός μηνός καταβάλλεται το 1/12 των τελών κυκλοφορίας, για δύο μήνες καταβάλλονται τα 2/12 των τελών, για τρεις μήνες καταβάλλονται τα 3/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας κ.ο.κ. Διάστημα άρσης ακινησίας μικρότερο του μηνός λογίζεται ως ολόκληρος μήνας και καταβάλλεται για αυτό ποσό ίσο με ένα δωδεκατημόριο των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ