Τη Νεμέα επισκέφθηκαν σύνεδροι διεθνούς δικτύου που ασχολείται με την καινοτομία – Υποδοχή από τον Χρίστο Δήμα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σήμερα στην κεντρική αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών,  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χρίστος Δήμας υποδέχτηκε τα μέλη του ISPIM – The International Society for Professional Innovation Management. Πρόκειται για ένα διεθνές δίκτυο που ασχολείται με την εξέλιξη της καινοτομίας ευρύτερα και τα μέλη του δραστηριοποιούνται στον χώρο της έρευνας, της επιστήμης, της βιομηχανίας, της επιχειρηματικότητας, της συμβουλευτικής και της τεχνολογίας, όπως αναφέρει ο κος Δήμας.
“Περισσότεροι από 200 σύνεδροι του δικτύου βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα για να συζητήσουμε για καλές πρακτικές, για επιστημονικές προσεγγίσεις και για να γνωρίσουν από κοντά την πρόοδο που συντελείται στο ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας.
Τους παρουσίασα τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε προωθήσει τα τελευταία χρόνια και ανταλλάξαμε απόψεις για τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις διεθνώς σε σχέση με την βιώσιμη ανάπτυξη και για τις προκλήσεις της εποχής μας” προσθέτει ακόμη.
Χθες στο πλαίσιο της καλής φιλοξενίας, οι σύνεδροι επισκέφτηκαν τη Νεμέα  όπου ξεναγήθηκαν στα περίφημα οινοποιεία της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ