Τιμολέων Πιέτρης για την εκδήλωση “Κόρινθος, η πόλη που μαθαίνει…” : “Η εκδήλωση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν…”

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ενημέρωσης, αλληλεπίδρασης και ενδυνάμωσης Φορέων Κοινωνικής Υποστήριξης της Κορίνθου Πύλης που Μαθαίνει με θέμα: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ” θα πραγματοποιηθεί  αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τις  18:00 – 21:45 στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου (Παναγή Τσαλδάρη).  Ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης , που είναι στην συντονιστική ομάδα της εκδήλωσης, ερωτηθείς να την σχολιάσει, μας είπε:  “Στην εκδήλωση συμμετέχουν 8 σημαντικοί φορείς κοινωνικής υποστήριξης της Κορίνθου (το Κέντρο Πρόληψης Δίολκος, 2 ειδικά σχολεία, το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, το κοινωνικό φροντιστήριο, το χαμόγελο του παιδιού, το τμήμα ψυχικής Υγείας νοσοκομείου Κορίνθου, το τμήμα κοινωνικής προστασίας του δήμου).

Συμμετέχει επίσης ο πολύ έμπειρος Αντιδήμαρχος του δήμου Λαρισαίων και διδάσκων στο Ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο, κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο οποίος θα σχολιάσει τις εισηγήσεις από την Κόρινθο και θα παρουσιάσει καλές πρακτικές από τη Λάρισα Πόλη που μαθαίνει.

Η εκδήλωση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τα προβλήματα που δημιούργησαν τα μνημόνια, η πανδημία και η οικονομική κρίση εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Είναι επίσης σε πλήρη συμφωνία με τουλάχιστον 4 στόχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη μέχρι το 2030: Καλή Υγεία και ευημερία, Ποιοτική Εκπαίδευση, Λιγότερες Ανισότητες, Βιώσιμες Πόλεις.
Τέλος, αφορά κάθε πολίτη και ιδιαίτερα γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και ειδικούς στη ψυχική Υγεία..”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ