Τι προβλέπει το έργο για την αντιμετώπιση της διάβρωσης στην ακτογραμμή της ανατολικής Κορινθίας που ξεκίνησε;

Το έργο για την προστασία της παράκτιας ζώνης του νομού μας  από την διάβρωση, δεν είναι ένα εύκολο έργο. Απαιτεί χρόνο και σωστές μελέτες. Η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια που το έχουν αναλάβει και ξεκίνησαν ξέρουν ότι μόλις ολοκληρωθεί αναμένεται να εξασφαλίσει τον βέλτιστο βαθμό προστασίας της παράκτιας ζώνης. Τί προβλέπει όμως το μεγάλο αυτό έργο;

Στο πλαίσιο του έργου,  προβλέπεται τοποθέτηση συρματοκιβωτίων για την προστασία των ακτών, της οικιστικής περιοχής, αλλά των τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων που αναπτύσσονται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Σαμούτανης, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια.

Να θυμίσουμε ότι τις ανατολικές ακτές της περιοχής του Βραχατίου επισκέφθηκε χθες  ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής, με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών .

Τον αντιπεριφερειάρχη στην αυτοψία συνόδευαν ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Σιάχος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βόχας Γιώργος Δαληβίγκας, καθώς και οι πρόεδροι της Κοινότητας Βραχατίου Γιώργος Βασιλείου και του νπδδ του δήμου “Ανέλιξις” Μαρία Καλλίρη αντίστοιχα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ